Ahmet Acar İlkokul

Vizyon: Çocuğun dünyasını tanıyarak, mecbur olduğu için değil merak ettiği için öğrenen mutlu nesiller yetiştirmek.

Misyon: Topluma, öğrenmeyi yaşam biçimi haline getirmiş; yaşamayı çalışmayı ve araştırmayı seven, bilgiyi sorgulayan, yaşamaktan zevk alan, kendisiyle yarışan, öz güven sahibi bireyler kazandırmaktır.

Başarılar: Büyük bir heyecan ve gurur içinde bildiriyoruz ki, okulumuzun yetenekli öğrencileri son dönemde yerel düzeyde önemli başarılara imza atmışlardır. Futbol, bilgi yarışmaları, karate ve voleybol alanlarında elde edilen birincilik ve ikinciliklerle dolu bu başarılar, öğrencilerimizin azmi, çalışkanlığı ve yeteneklerini göstermektedir. Futbol takımımız, il düzeyinde düzenlenen turnuvada birinci olarak okulumuza büyük bir zafer yaşatmıştır. Aynı şekilde, bilgi yarışmalarında gösterdikleri üstün performansla öne çıkan öğrencilerimiz, il düzeyinde birincilik ve ikincilik elde ederek okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Karate branşında ikincilik elde eden öğrencimiz, voleybol turnuvasında gösterdiği üstün performansla bir kez daha okulumuza şampiyonluk kazandırmıştır. Bu başarılar, öğrencilerimizin özverili çalışmalarının ve öğretmenlerimizin desteklerinin bir sonucudur. Siz değerli velilerimiz, bu büyük başarıya ulaşmamızda bizimle birlikte olmanızla büyük katkıda bulunmuşsunuzdur. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi içtenlikle tebrik ederiz. Bu değerli başarıları gelecekte daha nice zaferlerle taçlandırmak dileğiyle.

Saatler: TAM GÜN NORMAL EĞİTİM : 08:50-14:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Anlaşmalı okul servisi yoktur